Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού ασελγούσε σε 5χρονη 02/04/2008

Γιαννης Σουλιωτης

Ως δράστης αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ενός 5χρονου κοριτσιού κατηγορείται ο ιδιοκτήτης παιδικού σταθμού στον Αγ. Παντελεήμονα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το πρωί, ένα 24ωρο μετά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων. Πρόκειται για έναν 45χρονο Πολωνό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη χώρα και από το 2005 λειτουργούσε βρεφονηπιακό σταθμό στην οδό Κύπρου 6, στην πλατεία Αμερικής. Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την αρχή του έτους, καθώς στα μέσα Ιανουαρίου συνελήφθη στο Αργος ο ιδιοκτήτης βρεφονηπιακού σταθμού με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος 4χρονου κοριτσιού. Εκείνη η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί έπειτα από καταγγελία των γονέων της ανήλικης. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Αγ. Παντελεήμονα.

Η μητέρα του κοριτσιού (επίσης κατάγεται από την Πολωνία) εντόπισε ίχνη αίματος στα ρούχα της 5χρονης κόρης της, γεγονός που, σε συνδυασμό με την αδικαιολόγητη αλλαγή συμπεριφοράς του κοριτσιού, κίνησε την υποψία της. Η ανήλικη τελικά εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της όσα ειδεχθή συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα στον παιδικό σταθμό και έπειτα από τη σχετική καταγγελία στο τμήμα προστασίας ανηλίκων, ο 45χρονος συνελήφθη.

Μαζί του συνελήφθησαν δύο ακόμα αλλοδαπές γυναίκες, 22 και 27 ετών, που εργάζονταν στον βρεφονηπιακό σταθμό, καθώς δεν είχαν άδεια εργασίας αλλά ούτε και αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών νηπιαγωγού. Η 5χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος δεν διαπίστωσε βιασμό της, αλλά εντόπισε αμυχές στην περιοχή των γεννητικών οργάνων που είχαν προκαλέσει την αιμορραγία. Ο 45χρονος πάντως, που χθες οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις εναντίον του καταγγελίες.


Εχαριστώ και πάλι τον ανώνυμο για το άρθρο, www.alfavita.gr/typos/typos842k.php είναι το άρθρο.

Θα συνεχίσω την διμοσίευση κάθε άρθρου που θα στήλετε.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιος ξερι τι γινετε με αυτον και μητερας της.
μηπος ειναι στην φυλακη

Unknown είπε...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Νηπιαγωγο και ολη αυτη ιστορια? μηπως τετοιες λεξεισ τον κατέστρεψαν?

Ανώνυμος είπε...

αυτος ελευτερος και αυτι, μητερα δεν αναγνορηζη κατα μερος

Ανώνυμος είπε...

μηπως τετοιο ρεπορταζ κατεστρεψε τον ανθρωπο

mania είπε...

Λοιπόν, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, όταν δούλευα αυτό το blog είχα πέί πώς κάνω αναμετάδοση ειδήσεων σε πράγματα που έκαναν πάταγο τότε και που αφορούσαν ην κοινωνία μας, όπως θα δείτε λέω απο που προέρχετε το άρθρο αυτό και καλό θα είναι να λέγονται, τότε υπήρχα πανικός, μετά απο τόσα χρόνια δεν ξέρω τι γίνετε, αν είναι ελέυθερος, αλλα αν έκανε κάτι τέτοιο δεν πρέπει να απομακρυνθεί απο τα παιδιά;