Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Πα-τέρας ασελγούσε στην 14χρονη κόρη του (06/06/2008)

Σόκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η αποκάλυψη ότι ένας 44χρονος πατέρας, από περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, βίαζε κατ΄ εξακολούθηση επί τρία χρόνια, την 14χρονη σήμερα κόρη του.
Η συγκλονιστική αυτή υπόθεση, απασχόλησε τους άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας, μετά από εντολή του Εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος δέχθηκε καταγγελία από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.
Η 14χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες επεχείρησε τον τελευταίο καιρό να θέσει τέρμα στη ζωή της, δύο φορές, εξαιτίας του εφιάλτη που ζούσε.
Ο 44χρονος ψαράς, έχει ακόμα τέσσερα παιδιά, τρία αγοράκια και ένα κοριτσάκι, ηλικίας από 5 έως 17 ετών.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ένα όπλο κρότου λάμψης.
Χθες ο 44χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Μεσολογγίου, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, αφού οι αρχές περίμεναν και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που παραγγέλθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας δικηγόρος δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπεράσπιση του φερόμενου ως δράστη και το πιθανότερο είναι να ορισθεί συνήγορός του από την Εισαγγελία.
Στο μεταξύ η Εκκλησία, ανέλαβε να βοηθήσει σε πρώτη φάση τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, που έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους για ευνόητους λόγους.

Σας δινω ένα λόγο για να καταγγελουμε την αλήθεια που έλεγα χτές, για τον γείτωνα και την συνάνθρωπο, ας βοηθήσουμε αυτούς που δεν μπορούν να μηλήσουν, μετά απο 3 χρόνια έστω αλλα κάτι έγινε, κάποιος γλήτωσε, ας γίνουμε καλύτεροι άνρωποι και να καταγγέλουμε την σεξουαλική-λεκτική-οικογενειακή βία..


Ευχαριστώ θερμά τον ανώνυμο φίλο για το άρθρο, σε ευχαριστώ που θυμήθηκες κάτι που απλά πέρασε χωρίς να μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: